Referat: Växjö Norra IF 2 9-man - Emmaboda Komb

Förlust i premiären med uddamålet
Äntligen premiär efter en lång försäsong där det har gått mindre bra.
Som vanligt en stor supporter skara som följer oss troget oavsett hur det går och det kul.
Matchen i sig var väl inte sen bästa från vårt håll där vi åter igen ligger allldeles för långt ifrån motståndarna och är för snälla i närkamperna. Det som skiljer sig mot tidigare matcher var att idag höll vi tätt bakåt ända till sista min där vi åker på en käft smäll utan dess like med dunder och brak, först en friläges räddning av Erik "snackis" welander sen Alfons Astervall som slänger sig framför bollen likt en kamikazepilot och rädda och returen rakt ut till nästa Växjö spelare som dunkar upp den i nättaket och 0-1 var ett faktum. Om det var rättvist tja det får dom lärde tvista om.
Växjö ska all heder för kämpar på bra även att dom fick spela med en man mindre i tio minuter i första halvlek på grund av en varning så skapade vi stort sätt ingeting dom tio min. Matchens lirare i dag blev Jonathan Berglund som åter visar prov på ett stabilt försvarsspel man man. Mvh ledare